امید کردستانی از ایکس شکایت کرد | ایلان ماسک حق و حقوقش را نمی دهد

امید کرستانی مدیر سابق توییتر از شرکت ایکس شکایت کرد. پس از خرید توییتر توسط ایلان ماسک، این شرکت که حالا ایکس نام دارد از پرداخت سهام امید کردستانی خودداری کرده است.
تاریخ: 21 مرداد 1403
شناسه: 1790

پس از خرید توییتر توسط ایلان ماسک، این شرکت که حالا ایکس نام دارد از پرداخت سهام امید کردستانی خودداری کرده است.

«امید کردستانی» که از سال 2015 تا 2020 رئیس هئیت مدیره توییتر بود و تا زمانی که «ایلان ماسک» در سال 2022 این شرکت را خریداری کرد، در هیئت مدیره حضور داشت، از ایکس به دلیل عدم پرداخت 20 میلیون دلار سهام‌ خود شکایت کرده است.

به گزارش نیویورک تایمز، پس از اینکه ایلان ماسک توییتر را که اکنون ایکس نام دارد، خرید، این شرکت از پرداخت سهام امید کردستانی خودداری کرده است. طبق شکایتی که در دادگاه عالی کالیفرنیا ارائه شده است، ایکس می‌خواهد از هفت سال خدمت آقای کردستانی بدون پرداخت حق‌وحقوق به او بهره ببرد.

شکایت رئیس سابق توییتر از ایکس

امید کردستانی براساس این شکایت، یک شغل پردرآمد در گوگل را ترک کرد تا به توییتر بپیوندد، که به او دستمزدی بسیار پایین‌تر معادل فقط 50 هزار دلار پیشنهاد داده بود، اما این معامله با اعطای سهام جبران می‌شد. مبلغ این سهام بالغ بر 20,112,000 دلار است و قرار بود زمانی که ماسک توییتر را بخرد و هیئت مدیره را جایگزین کند، پرداخت شود. اما طبق این دادخواست، ایکس تاکنون این مبلغ را پرداخت نکرده است.

بیشتر بخوانید

زیان 2 میلیارددلاری بانک ها در معامله با ایلان ماسک | خرید توییتر بانک ها را متضرر کرد
کوچ کاربران ایرانی از صرافی های خارجی | کدام صرافی را انتخاب کنیم؟

در سال 2015، هیئت مدیره توییتر از امید کردستانی خواست تا مدیرعامل این شرکت شود. در آن زمان، «جک دورسی»، یکی از بنیان‌گذاران توییتر، به عنوان مدیرعامل موقت آن فعالیت می‌کرد، اما هیئت مدیره نگران بود که توجه او بین این شبکه اجتماعی و شرکت مالی‌اش، اسکوئر تقسیم شود.
آقای کردستانی موافقت کرد که به مدیریت شرکت کمک کند، اما نه به عنوان مدیرعامل. در عوض، او نقش رئیس هیئت مدیره را برعهده گرفت و آقای دورسی را که مدیرعامل دائمی شد، راهنمایی کرد. در سال 2020 نیز کردستانی سمت خود را ترک کرد و کرسی عادی هیئت مدیره را برعهده گرفت.

در سال 2022، زمانی که ماسک توییتر را خرید، کردستانی صاحب 800 هزار سهام به ارزش بیش از 20 میلیون دلار بود. در شکایت آقای کردستانی آمده است که طبق قراردادی که ماسک برای خرید این شرکت امضا کرد، این مبلغ باید ظرف پنج روز پس از بسته‌شدن قرارداد پرداخت می‌شد.

در همین رابطه