بانک لغو پذیرش شده درباره آخرین وضعیت افزایش سرمایه ۵۲ درصدی توضیح داد و اعلام کرد: درخواست نقل و انتقال سهامش به بازار پایه را ارسال کرده و بعد از طی تشریفات اداری نمادش ظرف روز های آینده در بورس باز می شود.
به گزارش شاخص آنلاین ، بانک دی با 900 هزار سهامدار یکی از پرجمعیت ترین بانک های بازار سهام است در چنین شرایطی اخراج این بانک از بازار دوم فرا بورس منجر به بسته شدن نماد معاملاتی این بانک در فرابورس شد و اکنون سهامداران در انتظار بازگشایی دوباره نماد این بانک در بازار سهام هستند.
بر همین اساس بانک دی با انتشار اطلاعیه ای در فرا بورس اعلام کرد: درخواست درج نماد بانک دی در فهرست بازار پایه و ایجاد قابلیت نقل و انتقال سهام بانک در آن بازار به همراه مدارک و مستندات مرتبط طی نامه 14 آذر به فرابورس ارسال شد. پیش بینی می شود نماد بانک دی پس از سیر تشریفات اداری طی روزهای آینده در بازار پایه فرابورس بازگشایی شود.
افزایش سرمایه 52 درصدی
بانک دی که پس از ۱۱ سال از فهرست شرکت های حاضر در بازار دوم فرابورس لغو شده درباره آخرین وضعیت افزایش سرمایه ۵۲ درصدی از محل مطالبات و آورده نقدی و خروج از زیان نیز توضیح داد.
علیرضا قیطاسی سرپرست بانک دی درباره برنامه افزایش سرمایه نقدی، اعلام کرد: پیرو گزارش توجیهی هیات مدیره به مجمع فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه و عطف به افشای اطلاعیه اظهار نظر بازرس قانونی نسبت به این گزارش در ۲۴ خرداد، اهم اقدامات بانک بابت برنامه افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات سهامداران به شرح ذیل تقدیم میشود.
۱. ارسال گزارش توجیهی افزایش سرمایه به بانک مرکزی طی نامه ۲۸ خرداد به منظور اخذ مجوز افزایش سرمایه که پس از پیگیریهای متعدد در نهایت مجوز مربوطه ۱۳ آبان از سوی بانک مرکزی صادر و ۲۳ آبان در سایت کدال منتشر شد.پ
۲. ارسال گزارش توجیهی افزایش سرمایه به سازمان بورس طی نامه ۲۹ خرداد جهت اخذ مجوز برگزاری مجمع فوق العاده با دستور جلسه افزایش سرمایه که اقدامات در راستای انطباق با ماده ۸ دستورالعمل اجرایی نحوه تغییر سرمایه شرکتهای مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت در حال پیگیری است.
۳. اخذ مصوبه شورای پول و اعتبار در جلسه ۳۰ خرداد در خصوص معاوضه ملک موسوم به کوهستان پارک شادی مشهد به بنیاد شهید و امور ایثارگران با اموال غیرمنقول سهل البیع معرفی شده از سوی بنیاد با هدف کاهش زیان انباشته و اصلاح وضعیت بانک که ۱۷ تیر در سایت کدال اطلاع رسانی شد.
۴. درخواست مساعدت و سازمان بورس و شرکت فرابورس طی نامههای ۲۱ و ۲۶ تیر مبنی بر اعطای فرصت به بانک دی جهت خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت که با اعطای فرصت به این بانک حداکثر تا پایان مهر سال جاری برای تهیه و انتشار صورتهای مالی سالانه حسابرسی شده ۱۴۰۱ موافقت شد.
۵. دریافت مجوز تاسیس صندوق سرمایهگذاری املاک و مستغلات از بانک مرکزی در ۴ خرداد و پیگیری موضوع تاسیس و فعالیت این صندوق از سازمان بورس با هدف جذب نقدینگی، مولدسازی داراییها و کاهش زیان انباشته.
۶. اخذ مجوز از بانک مرکزی در ۲۱ تیر مبنی بر واگذاری سهام شرکت تولید نیروی برق دماوند با شرایط اخذ ۵ تا ۱۰ درصد نقد و الباقی در قالب تسهیلات با مدت بازپرداخت ۱۰ ساله. ارزش گذاری سهام این نیروگاه توسط هیات کارشناسان رسمی دادگستری اخیراً انجام و طی روزهای آینده آگهی عرضه عمومی آن منتشر خواهد شد.
۷. برگزاری جلسات متعدد با بانک مرکزی و ارائه طرحها و برنامههای پیشنهادی متعدد برای خروج از وضعیت فعلی که نتایج منجر به قرار گرفتن این بانک در دسته بانکهای اصلاحپذیر شد. برنامه تحول بانک دی از سوی بانک مرکزی طی نامه دوم شهریور با هدف خروج از وضعیت فعلی و اصلاح ساختار مالی در بازه زمانی ۲ ساله به این بانک ابلاغ و در ۱۷ مهر از طریق سایت گودال اطلاع رسانی شد.
تمهیدات لازم برای اجرای برنامههای پیشنهادی در جهت کاهش زیان انباشته که شرایط اصلی صدور مجوز برگزاری مجمع فوق العاده با موضوع افزایش سرمایه است تبیین و در حال پیگیری است که به محض حصول نتایج با اهمیت مراتب از طریق کدال اطلاع رسانی خواهد شد.
بانک دی 23 خرداد از برنامه افزایش سرمایه 52 درصدی خبر داده بود تا به منظور اصلاح ساختار مالی و بهبود نسبت کفایت سرمایه از محل مطالبات سهامداران و آورده نقدی، سرمایه فعلی را از 13.5 به 20.5 هزار میلیارد تومان برساند.