آنطور که سازمان خصوصیسازی اعلام کرده است، ارزش پایه سهام قابل عرضه باشگاه فرهنگی و ورزشی پرسپولیس۲۱۱۶میلیارد تومان و باشگاه استقلال ۱۸۵۰میلیارد تومان تعیین شده است.
درواقع این بخش اصلی خصوصیسازی در ۲ باشگاه پرطرفدار فوتبال است چرا که در مرحله نخست در سال ۱۴۰۰صرفا بخش کوچک وغیرمدیریتی سهام این دو باشگاه به هواداران فروخته شد و حالا قرار است با فروش ۵۱درصد سهام این دو باشگاه مالکان اصلی و مدیریت این دو باشگاه مشخص شوند.
خریدار بلوک ۵۱درصدی سهام سرخابیها درواقع صندلیهای اصلی هیأت مدیره این دو باشگاه را در اختیار خواهند گرفت و قادرند راهبری اصلی این دو باشگاه را طبق نظر خود انجام دهند.
خریداران احتمالی
درباره اینکه خریداران احتمالی این دو باشگاه چه کسانی هستند اطلاعی در دست نیست. پیش از این سازمان خصوصیسازی در دوره مدیریت قبلی مذاکراتی را با ۲ شرکت همراه اول و ایرانسل برای واگذاری بلوکهای مدیریتی سهام این دو باشگاه به این دو شرکت انجام داده بود اما هیچیک از این دو شرکت در اینباره ابراز تمایل نکردند.
شرکت ایرانسل اعلام کرده بود که هدف اصلیاش سرمایهگذاری در حوزه ارتباطات و تداوم فعالیت این بخش است و شرکت همراه اول نیز بهدلیل برخی ملاحظات برای خرید سهام یکی از ۲ باشگاه ابراز تمایل نکرد.
اطلاعات غیررسمی همشهری نشان میدهد سال پیش نیز مذاکراتی با برخی شرکتهای زیرمجموعه بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) برای خرید سهام این دو باشگاه انجام شده بود اما این مذاکرات نیز به نتیجه نرسید.
قبلتر حتی بحثهایی درباره واگذاری سهام این دو باشگاه به ایرانخودرو و سایپا در ابتدای دهه ۹۰هم مطرح شده بود که این رایزنیها هم نتیجه نداده بود. درچنین شرایطی بهنظرمیرسد برای اینکه سازمان خصوصیسازی موفق به فروش سهام این دو باشگاه شود باید از قبل رایزنیهای گستردهای را انجام داده باشد. برخی تحلیلگران حتی اعتقاد دارند سازمان خصوصیسازی باید قیمت پایه سهام این دو باشگاه را تعدیل کند تا موفق به فروش سهام این دو باشگاه شود.