عرضه اولیه | آردینه به فعالان بورس معرفی شد

فرآورده‌های شرکت آردینه جایگاه ویژه‌ای در صنایع غذایی خصوصاً فرآورده‌های گوشتی( سوسیس، کالباس، همبرگر) ماکارونی، شیرینی و شکلات، تافی، گز ،سوهان ،حلوا شکری، مربا، بستنی، آدامس و غیره دارد. این شرکت در صنعت پالایش غلات بویژه گندم نقش مهمی در تأمین مواد اولیه بسیار از کارخانه‌های مواد غذایی دارد.
15 بهمن 1402
شناسه : 820
منبع:
زمان مطالعه: 3 دقیقه
فرآورده‌های شرکت آردینه جایگاه ویژه‌ای در صنایع غذایی خصوصاً فرآورده‌های گوشتی( سوسیس، کالباس، همبرگر) ماکارونی، شیرینی و شکلات، تافی، گز ،سوهان ،حلوا شکری، مربا، بستنی، آدامس و غیره دارد. این شرکت در صنعت پالایش غلات بویژه گندم نقش مهمی در تأمین مواد اولیه بسیار از کارخانه‌های مواد غذایی دارد.

مدیرعامل و مدیر مالی گلوکز و نشاسته آردینه و نماینده ارزش‌گذار با اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی از مقاصد صادراتی، محل صرف منابع عرضه اولیه و برنامه افزایش سرمایه خبر دادند.

بنشست معارفه شرکت نشاسته و گلوکز آردینه برای اعلام آخرین وضعیت مالی و عملکردی با حضور مسعود امینی مدیرعامل، کیومرث کیارودی مدیر مالی و آزاده شکری مدیر ارزش‌گذاری تأمین سرمایه دماوند به عنوان نماینده ارزش گذار برگزار شد تا این شرکت 40 میلیارد تومانی در آینده نزدیک آماده عرضه اولیه سهام در بازار دوم معاملات فرابورس شود.

معرفی شرکت و جایگاه در صنعت

 مسعود امینی مدیرعامل نشاسته و گلوکز آردینه با بیان اینکه این مجموعه با تجربه‌ای بیش از 60 سال در تولید نشاسته به این مرحله رسیده، گفت: شرکت 21 دی سال 76 به صورت سهامی خاص تاسیس و در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی اصفهان به ثبت رسید و با ظرفیت اسمی 10 هزار تن نشاسته، 35 هزار تن گلوکز و 1500 تن گلوتن شروع به بهره‌برداری کرد. نام شرکت سال 99 به نشاسته و گلوکز آردینه تغییر یافت.

او افزود: شرکت از سال 76 فعالیت را در جهت بکارگیری مجهزترین ماشین آلات تولید نشاسته گلوتن و گلوکز از کشورهای اروپایی آغاز کرد و در این صنعت اکنون دارای تجهیزات پیشرفته کنترل کیفیت و قادر به ساخت نشاسته فوق تصفیه، گلوتن، گلوکز فوق تصفیه اسیدی و آنزیمی و دکستروز مایع در شرایط کاملاً بهداشتی است.

این مقام مسئول ادامه داد: فرآورده‌های این شرکت جایگاه ویژه‌ای در صنایع غذایی خصوصاً فرآورده‌های گوشتی( سوسیس، کالباس، همبرگر) ماکارونی، شیرینی و شکلات، تافی، گز ،سوهان ،حلوا شکری، مربا، بستنی، آدامس و غیره دارد. این شرکت در صنعت پالایش غلات بویژه گندم نقش مهمی در تأمین مواد اولیه بسیار از کارخانه‌های مواد غذایی دارد. این کارخانه با 4 خط تولید مجزا رتبه اول تولید در میان 35 شرکت را به خود اختصاص داده و با تولید 10 هزار تن نشاسته گندم از تولیدکنندگان برتر این محصول است.

امینی در خصوص جایگاه این مجموعه در صنعت توضیح داد: از لحاظ میزان تولید در نشاسته از گندم با تولید 11 درصد از کل تولیدات، رتبه اول، تولید گلوتن گندم با 11 درصد از کل ظرفیت، رتبه اول و در تولید گلوکز و شربت گلوکز نیز رتبه پنجم را در اختیار دارد.

او از احداث نیروگاه خورشیدی در جوار کارخانه برای تامین 5 درصد از نیروی برق مصرفی خبر داد و گفت: یک واحد 85 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و تا ماه آینده در مدار تولید قرار خواهد گرفت. همچنین خط تولید مالتو دکسترین با 90 درصد پیشرفت فیزیکی در حال راه اندازی است.

وضعیت مالی و مقاصد صادراتی

کیومرث کیارودی مدیر مالی آردینه نیز در این نشست با اشاره به سود خالص 187.3 میلیارد تومانی شرکت در نیمه نخست سال، گفت: درآمدهای عملیاتی و سود خالص طی سال گذشته بالغ بر 718.5 و 254.2 میلیارد تومان بود. خالص دارایی‌ها سال 1401 بالغ بر 424 میلیارد تومان بود که در نیمه نخست سال به 584 میلیارد تومان رسید. البته دارایی‌ها تجدید ارزیابی نشده است.

او افزود: شرکت هیچ بدهی بانکی ندارد و تا به حال از تسهیلات بانکی استفاده نکرده است. بررسی مقایسه‌ای فروش محصولات نشان می‌دهد در سال 1401 گلوکز ممتاز با سهم 57 درصدی، پرفروش‌ترین محصول آردینه بود. این مجموعه برای تولید مواد اولیه با کیفیت، سال 91 اقدام به خرید شرکت آرد انوشیروان با قدمتی 50 ساله کرد و سال 95 خط تولید کامل آرد گندم از بولر سوئیس خریداری و راه اندازی شد. تولید این شرکت از سال 97 از سر گرفته شد و اکنون در شبانه روز دارای ظرفیت 330 تن گندم ورودی است.

کیارودی از صادرات محصولات به ترکیه و عراق خبر داد و گفت: افزایش بازارهای صادراتی به شرق آسیا و اروپا نیز در دستور کار است. منابع حاصل از عرضه اولیه با توجه به راه اندازی شرکت تولیدی دیگر در حوزه نساجی و یا صنایع غذایی در این خصوص سرمایه گذاری و مجدد به بازار تولید برمی گردد. همچنین با توجه به سود انباشته قابل توجه شرکت احتمالا برنامه افزایش سرمایه از این محل در دستور کار قرار خواهد داشت.

ارزش‌گذاری "آردینه" به چهار روش

آزاده شکری مدیر ارزش‌گذاری تأمین سرمایه دماوند با اشاره به اینکه ارزش‌گذاری شرکت با روش‌های تنزیل سود تقسیمی، تنزیل جریان‌های نقد آزاد، روش نسبی (ضریب قیمت به سود) و روش خالص ارزش روز دارایی‌ها انجام شده، گفت: نرخ تورم در مفروضات برای سال جاری و دو سال آینده به ترتیب 47، 32.5 و 25 درصد در نظر گرفته شده است.

او افزود: مقدار فروش برابر با تولید و نرخ فروش هم برابر با نرخ فروش 6 ماهه ارزیابی شده و برای سال‌های بعد بر اساس نرخ تورم رشد افزایش یافته است. سود خالص برای سال جاری و دو سال آینده نیز بالغ بر 358.8، 515 و 649.3 میلیارد تومان پیش بینی شده است. میانگین ارزش شرکت بر اساس چهار روش 2.3 هزار میلیارد تومان و ارزش هر سهم 58959 ریال ارزش‌گذاری شد.

موضوعات :
ارسال نظر
پاسخ به :
= 5-4
مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد مربوط به سال مالی منتهی به ۱۴۰۲/۰۹/۳۰با حضور ۸۰.۵۸ درصد سهامداران در دانشگاه خاتم برگزار شد. هیأت رئیسه این مجمع متشکل از شهاب جوانمردی به‌عنوان رئیس مجمع، مسیح مشهدی تفرشی به‌عنوان دبیر جلسه و آقایان کریمی و عظیمی به‌عنوان ناظرین جلسه و نماینده شرکت بورس و بازرس قانونی بودند. در ادامه پس از مجمع عمومی عادی سالانه، مجمع عادی به‌طور فوق العاده شرکت  برگزار شد.
مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد مربوط به سال مالی منتهی به ۱۴۰۲/۰۹/۳۰با حضور ۸۰.۵۸ درصد سهامداران در دانشگاه خاتم برگزار شد. هیأت رئیسه این مجمع متشکل از شهاب جوانمردی به‌عنوان رئیس مجمع، مسیح مشهدی تفرشی به‌عنوان دبیر جلسه و آقایان کریمی و عظیمی به‌عنوان ناظرین جلسه و نماینده شرکت بورس و بازرس قانونی بودند. در ادامه پس از مجمع عمومی عادی سالانه، مجمع عادی به‌طور فوق العاده شرکت برگزار شد.